Opleidingen

Gezien de snelheid van technische en organisatorische veranderingen is het belangrijk dat medewerkers hun kennis en kunde op peil houden. Mikrocentrum biedt een uitgebreid programma van praktijkgerichte cursussen. Hieronder vindt u een overzicht van de cursussen gerelateerd aan de 3D Production Days.

3D printen in de praktijk

Maak in de cursus 3D printen in de praktijk kennis met de verschillende technieken ontwerpregels toepassing en leer business cases maken. Bekijk de cursus!

Basiskennis kunststoffen en verwerkingstechnologie

Wat kunt u met kunststoffen? En wat juist niet? Ontdek het tijdens de basiscursus kunststoffen en verwerkingstechnologie. Bekijk de cursus en schrijf u in!

CNC programmeren frezen en draaien

In de cursus CNC programmeren leert u alles over de werking en aansturing van de CNC en hoe te programmeren volgens DIN 66025 en met CAD-CAM. Bekijk de cursus!

Kalibreren van geometrische meetmiddelen

In de cursus Kalibreren van geometrische meetmiddelen leert u alles over meetmiddelen kalibreren kalibratievoorschiften en meetonzekerheid. Bekijk de cursus!

Maintenance engineer

Ga in de cursus Maintenance engineer aan de slag met preventief onderhoud om de continuïteit van uw machinepark te bewaken en te garanderen. Bekijk de cursus!

Omvormtechnologie

De cursus Omvormtechnologie maakt u wegwijs in de basisbegrippen mogelijkheden en begrenzingen voor het omvormen van metalen. Bekijk de cursus!

Onderhoud veiligheid en wet

Leer in de cursus Onderhoud veiligheid en wet over Europese regelgeving rondom inspectie keuring en onderhoud van industriële installaties. Bekijk de cursus!

Onderhoudsmanagement van technische systemen

De cursus Onderhoudsmanagement van technische systemen helpt u het onderhoudsproces en procedures zo optimaal mogelijk in te richten. Bekijk de cursus!

Root Cause Analysis voor service en onderhoud

De cursus Root Cause Analysis voor service en onderhoud leert u werken met de RCA methode om effectief tot de kern van een storingsprobleem te komen. Bekijk de cursus!

Service monteur als ambassadeur

In de training Service monteur als ambassadeur leert u uzelf en uw bedrijf op een juiste manier bij uw klanten te presenteren. Bekijk de training!

Tekeninglezen

In de cursus Tekeninglezen leert u zowel technische tekeningen te interpreteren als welke eisen u aan een technische tekening kunt stellen. Bekijk de cursus!

Vorm- en plaatstoleranties

Kunt u de tolerantie-eisen van een werkstuk juist definiëren of interpreteren met betrekking tot functie maakbaarheid meetbaarheid en kosten?

Vorm- en plaatstoleranties voor productieomgeving

Tijdens de cursus Vorm- en plaatstoleranties voor productieomgeving leert u alle methodes van bematen en geometrisch tolereren. Bekijk de cursus!