Filter op tag: Filter op categorie:

3DPD 1200x1628 Vooruitblik blog

Vooruitblik op de 3D Production Days: het 3D model voor design, productie en onderhoud

Mikrocentrum brengt tijdens de 3D Production Days op 22 en 23 juni de hele 3D waardeketen samen in het Eindhovense Klokgebouw.

Lees verder
Innovaties 3D Production Days

Ontdek deze innovaties tijdens de 3D Production Days

De 3D Production Days komen eraan! Tijdens RapidPro, het MBD Solutions Event, Virtual (R)evolution en het Smart Maintenance Congres ontdekt u de nieuwste oplossingen en innovaties op het gebied van...

Lees verder
Carbon rapidpro

Carbon M3 primeur op RapidPro

Als nergens in de logistiek onverwacht een kink in de kabel komt, krijgt RapidPro 2022 opnieuw de Benelux-primeur van de nieuwste 3D printer van Carbon 3D, de Carbon M3.

Lees verder
smart maintenance

De slimme matrijs van Verbi meldt zichzelf voor onderhoud

De Helmondse gereedschapmaker Verbi is samen met partners gestart met de ontwikkeling van een slimme matrijs. Via een app krijgen de klant inzicht in het gebruik van hun matrijs.

Lees verder
3dmodel

Het 3D model als rode draad door de productlevenscyclus

Het 3D model gaat in steeds meer ketens de hoofdrol spelen. Van productontwikkeling tot productie tot service: voor elke stap kan men het 3D model gebruiken om tijd te winnen,...

Lees verder
FriedVancraen Aangepast 780x470

Fried Vancraen opent RapidPro 2022!

Fried Vancraen, oprichter en CEO van Materialise, opent RapidPro 2022. Het is de tweede keer dat hij op de eerste dag de keynote lezing geeft.

Lees verder
3D Production Days Mikrocentrum RapidPro MBD Solutions Event Virtual Revolution Smart Maintenance Congres

3D Production Days op 22 en 23 juni in Eindhovens Klokgebouw

Veldhoven, 7 februari 2022 – Mikrocentrum organiseert eerste editie van de 3D Production Days, het nieuwe evenement rondom digitalisering in de hightech- en maakindustrie, op 22 en 23 juni 2022.

Lees verder
3d production days 1

Nieuw: de 3D Production Days

4 evenementen bundelen krachten RapidPro, MBD Solutions Event , (V)irtual Revolution, en Smart Maintenance Congres als 3D Production Days. 

Lees verder
mikrocentrum vakbeurzen 2021

Mikrocentrum in de startblokken om veilig vakbeurzen te organiseren in 2021

Mikrocentrum staat in de startblokken om in 2021 weer vakbeurzen te organiseren. De veiligheid voor alle bij de vakbeurzen betrokken personen staat hierbij voor Mikrocentrum en de samenwerkingspartners altijd voorop.

Lees verder
3DDeltaweek 2 FillWzkwMCw0NzFd

3D Delta Week 2021: spotlight op 3D in de Lage Landen

Zet alvast een streep in je agenda: 6-10 december 2021. Dan vindt de eerste editie van de 3D Delta Week plaats. Als het aan de vier initiatiefnemers ligt, vind je hier straks alles wat de Lage Landen op het vlak van 3D manufacturing te bieden hebben gebundeld in één internationaal multi-event.

Lees verder
RapidPro 2020

RapidPro 2020 toont compleet overzicht van Digitale Productie technieken

Op 4 en 5 maart 2020 organiseerde Mikrocentrum de 10e editie van vakbeurs RapidPro in het NH Conference Center Koningshof te Veldhoven.

Lees verder
nieuw coronavirus in china 1

RapidPro en het Coronavirus (COVID-19): de stand van zaken (update 2 maart)

Op woensdag 4 en donderdag 5 maart a.s. staat de vakbeurs RapidPro gepland. Het welzijn van bezoekers, exposanten en relaties staat bij organisator Mikrocentrum voorop.

Lees verder