Dit is Virtual (R)evolution for Industry

Virtual, augmented en mixed reality winnen steeds meer terrein binnen de industrie en hebben de toekomst. Waar voorheen VR, AR en MR met name werden toegepast binnen de gaming-industrie, is nu de (maak)industrie aan de beurt. De mogelijkheden van VR, AR en MR  worden voor de industrie steeds omvangrijker, denk aan toepassing bij trainingen, in het ontwerpproces, bij verkooptrajecten, in het onderhoud en bij productielijnen. Niet voor niets staat de engineeringssector in de top drie groeimarkten voor VR, AR en MR .

Virtual en Augmented Reality binnen handbereik voor de industrie; ontdek de mogelijkheden tijdens Virtual (R)evolution for Industry

Tijdens Virtual (R)evolution for Industry ontdekt u in één dag de mogelijkheden van de laatste virtual, mixed en augmented reality technologieën voor uw bedrijf. Content makers, software & hardware bedrijven en andere deskundigen op dit gebied, profileren hun bedrijf voor professionals uit de industrie. Ervaar VR, AR en MR  en luister naar ervaringsverhalen tijdens het uitgebreide lezingenprogramma.

Houd me op de hoogte

Impressie Virtual (R)evolution

Virtual Revolution impressie 1
Virtual Revolution impressie 2
Virtual Revolution impressie 4
Bekijk alle foto's van editie 2019