Dit is Virtual (R)evolution for Industry

Virtual, augmented en mixed reality winnen steeds meer terrein binnen de industrie en hebben de toekomst. Waar voorheen VR, AR en MR met name werden toegepast binnen de gaming-industrie, is nu de (maak)industrie aan de beurt. De mogelijkheden van VR, AR en MR  worden voor de industrie steeds omvangrijker, denk aan toepassing bij trainingen, in het ontwerpproces, bij verkooptrajecten, in het onderhoud en bij productielijnen. Niet voor niets staat de engineeringssector in de top drie groeimarkten voor VR, AR en MR .

Virtual en Augmented Reality binnen handbereik voor de industrie; ontdek de mogelijkheden tijdens Virtual (R)evolution for Industry

Tijdens Virtual (R)evolution for Industry ontdekt u in één dag de mogelijkheden van de laatste virtual, mixed en augmented reality technologieën voor uw bedrijf. Content makers, software & hardware bedrijven en andere deskundigen op dit gebied, profileren hun bedrijf voor professionals uit de industrie. Ervaar VR, AR en MR  en luister naar ervaringsverhalen tijdens het uitgebreide lezingenprogramma.

Meld direct gratis aan als bezoeker

Exposeren Virtual revolution

Exposeren op Virtual (R)evolution for Industry

Exposeren tijdens Virtual (R)evolution betekent dat u uw innovaties, producten en merk presenteert aan een zeer gericht publiek, namelijk de early adaptors uit de industrie, gezondheidszorg, architectuur en het onderwijs. Als exposant heeft u de keuze uit een ruim aanbod aan stand- en presentatiemogelijkheden. Ook heeft u de mogelijkheid uw kennis te delen in het congresprogramma.

Dowload de informatiebrochure over exposeren

Direct aanmelden als exposant

Hoor de laatste ontwikkelingen van Virtual Reality for industry experts

Prof. Dr. Fabian Di Fiore

Universiteit Hasselt - Flanders Make-Expertisecentrum voor Digitale Media

Kim Dekeyser

itec, interdisciplinary research group of KU Leuven and imec
Dave van der Windt

Dave van der Windt

GPO Solutions
 
Mohammed Mohseni

Mohammed Mohseni

VREE
 

Freek Teunen

Bekijk het gehele programma

Benieuwd welke bedrijven u ontmoet op de expo?

Bekijk de plattegrond en exposanten

Dit zeggen anderen overde kansen met Virtual Reality voor de industrie

 • "Studenten worden tegenwoordig opgeleid met oog voor maatschappelijke innovaties en creatief samenwerken met andere disciplines. VR is bij uitstek een technologie waar multidisciplinariteit, creativiteit en innovativiteit getriggerd worden. VR maakt de ultieme belofte waar, dat alles gemaakt kan worden wat we ons kunnen voorstellen. Die waanzinnige gedachte leidt tot een aardverschuiving in het onderwijs."
  Sjaak Verwaaijen, docent - Fontys Hogeschool ICT

 • "VR heeft de toekomst binnen Vanderlande omdat het onbeperte mogelijkheden biedt op het verkorten van ontwikkelings- en opleidingskosten"
  Bram van der Meijden - Vanderlande Academy

Sponsoren en exposanten

Sponsor

 • Vree

Exposanten

 • 4cccc
 • Dassault2
 • OMNIVR donkerlogotransparant
 • Siemens2
 • ICTGROUP PAYOFF RGB
 • InformAr
 • GPO
 • Vroomtraining
 • polyworks benelux logo